Haal het beste uit jouzelf en uit jouw onderneming
Wat inspireert jou?
Haal je het beste uit je onderneming? Wil je dat? Weet je hoe je dat aanpakt?

Meld je aan om mijn gratis E-boek te downloaden. "Haal het beste uit je onderneming"
 
Klik hier
Herken je dit?

 

  • Merk je dat je ongemerkt meer tijd besteedt aan het oplossen van problemen en het blussen van brandjes, dan aan het creëren van toegevoegde waarde voor je klanten en medewerkers?

  • Ben je nog steeds proactief?

  • Laat je je afleiden van wat belangrijk is?

  • Regeert de hectiek van de dag?

Maar als je het beste naar boven brengt:
 

  • in jezelf, dan ben je vitaal en energiek en verbind je je moeiteloos met je klanten en medewerkers.

  • in jouw medewerkers, dan presteren zij optimaal, maken fans van hun klanten en bezorgen jou meer inkomen.

  • in jouw onderneming, dan win je de strijd om de klant en de meest talentvolle medewerkers. Jouw onderneming groeit en jouw winst stijgt aanzienlijk. De waan van de dag krijgt geen kans.

Ik ben in staat het beste in mensen en organisaties naar boven te brengen. Wat zou er gebeuren als iedereen in jouw onderneming het beste in zichzelf en in anderen naar boven kan halen.

Dirk Kuyt is voor mij een voorbeeld van iemand die het beste uit zichzelf heeft gehaald. Hij was zo trots en uitzinnig van vreugde met de kampioenschaal in zijn hand. Zijn gezicht drukte alles uit. Iedereen kan toch het beste uit zelf halen. Hoeveel van jouw medewerkers doen dit al? Hoe kan jij het beste uit jezelf en anderen halen?

Wat inspireert mij?

In 1993 ben ik voor mezelf begonnen om mijn passie waar te maken nl. het creëren van ondernemingen, die goed renderen met enthousiaste medewerkers en klanten. Ik begeleid jou als ondernemer en leidinggevende om een onderneming te bouwen, die past bij wie jij bent en wat jouw droom/ideaalbeeld is.

Ik begeleid ondernemers, die zich een voorstelling hebben gemaakt van wat er mogelijk is en voelen dat er iets mist zonder dat zij daar precies de vinger op kunnen leggen. De omzet groei stagneert, medewerkers die geen verantwoordelijkheid nemen, ziekteverzuim dat omhoog gaat, klanten die naar de concurrent gaan.

Door te onderzoeken wat er tussen het doel en de realiteit staat (vaak onzichtbaar) en daarop actie te ondernemen, komt er energie en creativiteit vrij om weer gezamenlijk richting de gewenste situatie te bewegen.

Door mijn ervaring (23 jaar als ondernemer, ik heb zeker bij 50 ondernemingen diep in de keuken mogen kijken) en kennis kan ik ondernemers en medewerkers inspireren om veel meer uit zichzelf, elkaar en uit de onderneming te halen. Omzetstijgingen van meer dan 50% zijn geen uitzonderingen.

Hoe creëer je een onderneming met bezieling?

Fase 1:

We interviewen de ondernemer en de gezichtsbepalende medewerkers over de 11 belangrijkste gezichtsbepalende factoren. We vertalen de verkregen informatie samen met de ondernemer in een winstgevend business model. Dit business model is de leidraad van alle activiteiten.

Fase 2

We hebben voornamelijk telefonisch contact om jou en de gezichtsbepalende spelers te coachen bij de uitvoering van het business model. Je zal anders gaan handelen dan dat je gewend bent en/of andere activiteiten gaan verrichten. Om te voorkomen dat je terugvalt in de vertrouwde patronen, is coaching nodig. Indien nodig, geven we korte workshops o.a. op het gebied van leiderschap, strategie, verkopen, werving en selectie van nieuwe medewerkers.

Please reload

Dit is een paragraaf. Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Darts Business Development BV

 

Nico de Vrij

Jan van Ghestellaan 8

3054 CH Rotterdam

Telefoon: 010-4610587

Mobiel: 06-43029853

Mail: info@dartsbusdev.nl

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

© 2016 Darts Business Development BV